Nazwa dla zakładu garmażeryjnego
Witam wszystkich,
ogłaszam konkurs na nazwę nowego zakładu produkcyjnego specjalizującego się w produkcji wyrobów garmażeryjnych oraz wędliniarskich takich jak: pierogi, kopytka, kluski śląskie, krokiety, gołąbki, sałatki, szynki wędzone, kiełbasy wędzone, wędliny pieczone, pasztety, zupy oraz dania gotowe.
Nasze wyroby wytwarzane są z naturalnych i lokalnych surowców bez chemii.
Zakład zlokalizowany jest we wsi Lisów (woj. Lubelskie) wśród pól i łąk co również wskazuje na domowy charakter jedzenia.
Do zalet naszych produktów należą: wysoka jakość i różnorodność produktów.
Zależy nam, aby nasze produkty wyróżniały się na tle konkurencji i przede wszystkim zachęcały do wyboru i zakupu naszych produktów.
Nasze produkty głównie trafiają na rynek lokalny ale nasza firma planuje w przyszłości eksportować swoje wyroby do krajów UE.
Zależy mi aby nazwa była łatwa,nowoczesna, przyjemna dla ucha i kojarzyła się ze zdrowiem, naturą i tradycją.